Op zoek naar een leuke scooter? Waarom niet kiezen voor een retro model?

Wil je ook graag een scooter aanschaffen, maar wil je niet dezelfde als alle anderen? Dan kan je misschien zoeken naar een retro scooter. Deze kunnen ook populair zijn, maar niet iedereen houdt van retro modellen, waardoor je meer kans hebt dat je niet iedereen met dezelfde scooter zult zien rondrijden.

 

Enkele voorbeelden van retro scooters

  • Piaggio: Piaggio is zo’n merk van retro scooters dat je moet onthouden. Het merk staat al sinds 1946 bekend voor zijn Italiaanse scooters en bromfietsen. Een bekend model van dit merk is bijvoorbeeld de Piaggio Zip smoke.
  • Senzo: Ook Senzo is een bekend merk van scooters. Voor retro scooters kan je hier dan ook zeker terecht. Een bekend retro model is bijvoorbeeld de Senzo GT2 in het zwart.
  • Vespa: Ook dit is een bekend Italiaans merk van scooters en bromfietsen. Een Vespa is een klassieker onder de bromfietsen en scooters. Er zijn verschillende modellen die je misschien wel zou kunnen kennen, maar om je hier een voorbeeld te geven: een Vespa Primavera of een Sprint zijn voorbeelden van een retro scooter die de moeite waard zijn om van dichterbij te bekijken.

Wil je graag nog meer informatie over deze modellen?

Wil je graag nog meer te weten komen over een retro scooter? Dan kan je dit alles even opzoeken op het internet, of je kan ervoor kiezen om contact op te nemen met de verkoper van scooters in je buurt. Hij of zij zal je vast verder willen helpen bij je verdere vragen en zo kan je ook de verschillende modellen eens zien in levende lijve.